قورمه سبزی یکی از لذیذترین غذاهای ایرانی است که به خاطر داشتن انواع سبزی ، البته به شرط پخته شدن صحیح و داشتن گوشت و لوبیا ، ویتامین و آهن زیادی دارد.
اما کسانی که چربی یا فشار خون بالایی دارند ، بهتر است که میزان لیمو عمانی آن را بیشتر کنند و مقداری هم آب لیموی تازه در آن بریزند تا هم چربی آن را بگیرد هم تا حدودی جایگزین نمک شود.
یکی از نکاتی که در پخت قومه سبزی باید در نظر گرفت، زمان اضافه کردن نمک و آب لیمو است.
برای جلوگیری از خشک شدن گوشت باید نمک و آب لیمو بعد از پخته شدن کامل گوشت به خورش اضافه شود.
جدید های روز
لیمو ,شدن ,قورمه ,آب ,گوشت ,نمک ,و آب ,پخته شدن ,نمک و ,قورمه سبزی ,آن رامنبع
عکس فیلم متری 6.5 با بازیگری نوید محمدزاده
مدل خالکوبی گرگ
جوجه کباب را در چه موادی بخوابانیم؟
خواص خاکشیر برای مردان در قوای جنسی
عکس پروفایل خرداد 1398 برای متولدین این ماه با نوشته های خاص خردادی
خورش قورمه سبزی | طرز تهیه قورمه سبزی با لوبیا چیتی همراه با گوشت
عکس نوشته اسم هستی به انگلیسی و فارسی + معنی